Over Camperlicious

Bij Camperlicious begrijpen we dat een camper meer is dan alleen een voertuig. Het vertegenwoordigt een levensstijl van vrijheid, avontuur en onbegrensde reismogelijkheden. Daarom zijn wij gepassioneerd in het aanbieden van hoogwaardige tweedehands campers stuk vor stuk schitterende occasions.

Wat Camperlicious onderscheidt, is onze toewijding aan uitzonderlijke service. We staan klaar met deskundig advies om u te helpen de perfecte camper te vinden binnen uw budget. Bij aankoop krijgt u 3 maanden garantie, een nieuwe APK, campercheck en een poetsbeurt.

Voor camperavonturen zonder zorgen en optimaal vakantieplezier, is Camperlicious uw betrouwbare partner. Bezoek onze showroom voor een kop koffie en laat ons uw droomcamper realiseren.

Klantbeoordelingen

Google review Dorenda van Aasseldonk Dorenda van Aasseldonk

De eigenaar Jasper denkt met je mee bij de aankoop en heeft goede service en bij kleine gebreken komt hij alle garantieafspraken perfect na. Een betrouwbaar adres om een fijne camper te kopen.

Google review William van Nunen William van Nunen

Jasper is een eerlijke kerel, no nonsens what you see is what you get, Komt zijn afspraken na. Nu bijna drie jaar geleden onze camper gekocht. Geen minuut spijt van gehad. Bedankt kerel.

Google review René Ketelaars René Ketelaars

Open en transparant. Komt zijn belofte na! Aanrader!

Google review Aat Ambachtsheer Aat Ambachtsheer

Eigenaar komt eerlijk over. Mooie campers te koop.

Bekijk alle reviews

Wij werken met de volgende merken:

 

Zoekt u iets speciaals?

Vind je de perfecte camper niet in onze huidige collectie? Geen probleem! Wij gaan graag speciaal voor jou op zoek. Klik hier om ons te laten weten wat voor soort camper je precies zoekt. 

Lees meer >>