Bent u op zoek

Wat zoekt u in een camper? Comfort, avontuur, vrijheid op de weg? Bij Camperlicious luisteren we aandachtig naar uw wensen en behoeften. Vertel ons uw droomcamper en wij gaan voor u op zoek.

Zoekt u een compacte, wendbare camper voor solo-avonturen in afgelegen gebieden? Of heeft u liever een ruime, luxe gezinscamper vol moderne voorzieningen voor ontspannen vakanties? Eenmaal bekend met uw vereisten, doorzoeken wij onze uitgebreide collectie schitterende occasions op zoek naar de perfecte match. Camperlicious beperkt zich niet tot ons eigen aanbod camperoccasions. Indien uw droomcamper niet in onze collectie voorhanden is, zoeken we breder.

Elke camper in onze showroom heeft een grondige inspectie en restauratie ondergaan. Waar nodig voorzien we het voertuig van nieuwe accessoires en aanpassingen op maat, om te voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Van zonne-energie tot entertainmentsystemen, wij kunnen uw droomcamper realiseren.

Bij Camperlicious gaan we de uitdaging aan om voor elke klant de ideale camper te vinden die past bij hun stijl, budget en reisplannen. Dus vertel ons wat u zoekt, en laat ons het zoekwerk aan ons over. Uw perfecte camper-match is slechts een gesprek bij ons verwijderd.

 

Klantbeoordelingen

Google review Dorenda van Aasseldonk Dorenda van Aasseldonk

De eigenaar Jasper denkt met je mee bij de aankoop en heeft goede service en bij kleine gebreken komt hij alle garantieafspraken perfect na. Een betrouwbaar adres om een fijne camper te kopen.

Google review William van Nunen William van Nunen

Jasper is een eerlijke kerel, no nonsens what you see is what you get, Komt zijn afspraken na. Nu bijna drie jaar geleden onze camper gekocht. Geen minuut spijt van gehad. Bedankt kerel.

Google review René Ketelaars René Ketelaars

Open en transparant. Komt zijn belofte na! Aanrader!

Google review Aat Ambachtsheer Aat Ambachtsheer

Eigenaar komt eerlijk over. Mooie campers te koop.

Bekijk alle reviews

Wij werken met de volgende merken:

 

Zoekt u iets speciaals?

Vind je de perfecte camper niet in onze huidige collectie? Geen probleem! Wij gaan graag speciaal voor jou op zoek. Klik hier om ons te laten weten wat voor soort camper je precies zoekt. 

Lees meer >>