Inbouw

Bij Camperlicious begrijpen we dat elke kampeerder unieke wensen en behoeften heeft voor hun camper. Daarom bieden we een uitgebreid assortiment aan accessoires en opties om uw camper volledig aan te passen naar uw stijl en gebruiksvoorkeuren.

We bouwen graag allerlei extra's voor u in, zoals entertainmentsystemen, zonne-energie installaties, en aangepaste keuken- en slaapconfiguraties. Heeft u speciale wensen voor extra bergruimte, een buitendouche of zelfs een compleet nieuwe camper-indeling? Wij realiseren het voor u.

We werken uitsluitend met hoogwaardige merken en producten om een optimaal comfort en lange levensduur te garanderen. Of u nu kiest voor een luxe lederen interieur, een state-of-the-art navigatiesysteem of een ruime outdoorkit, we monteren elk accessoire met oog voor detail en kwaliteit.

Bij de ombouw of verbouwing van uw camper houden we tevens rekening met praktische aspecten zoals gewichtsverdeling en veiligheid. We zorgen ervoor dat nieuwe toevoegingen probleemloos geïntegreerd worden in het totaalconcept van uw voertuig.

Camperlicious streeft er niet alleen naar uw camper volledig op maat te maken, maar ook naar het creëren van een optimale reisbeleving. Laat het aan ons vakmanschap over om jouw droomcamper werkelijkheid te laten worden.

Klantbeoordelingen

Google review Dorenda van Aasseldonk Dorenda van Aasseldonk

De eigenaar Jasper denkt met je mee bij de aankoop en heeft goede service en bij kleine gebreken komt hij alle garantieafspraken perfect na. Een betrouwbaar adres om een fijne camper te kopen.

Google review William van Nunen William van Nunen

Jasper is een eerlijke kerel, no nonsens what you see is what you get, Komt zijn afspraken na. Nu bijna drie jaar geleden onze camper gekocht. Geen minuut spijt van gehad. Bedankt kerel.

Google review René Ketelaars René Ketelaars

Open en transparant. Komt zijn belofte na! Aanrader!

Google review Aat Ambachtsheer Aat Ambachtsheer

Eigenaar komt eerlijk over. Mooie campers te koop.

Bekijk alle reviews

Wij werken met de volgende merken:

 

Zoekt u iets speciaals?

Vind je de perfecte camper niet in onze huidige collectie? Geen probleem! Wij gaan graag speciaal voor jou op zoek. Klik hier om ons te laten weten wat voor soort camper je precies zoekt. 

Lees meer >>