Zonnepanelen

Professionele Installatie van Zonnepanelen op Campers

Zonnepanelen zijn de ideale oplossing voor camperaars die willen genieten van onafhankelijke energievoorziening tijdens hun reizen. Bij Camperlicious zorgen we voor een deskundige installatie van zonnepanelen op uw camper, waardoor u kunt profiteren van schone en duurzame energie. We verzorgen dit onder andere voor merken zoals NSD en Vechline maar informeer gerus naar de mogelijkheden van andere merken.

Waarom kiezen voor onze service?

Ons Proces:

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken. Kies voor duurzame energie en optimaliseer uw camperervaring met Camperlicious!

Terug naar inbouw

Klantbeoordelingen

Google review Dorenda van Aasseldonk Dorenda van Aasseldonk

De eigenaar Jasper denkt met je mee bij de aankoop en heeft goede service en bij kleine gebreken komt hij alle garantieafspraken perfect na. Een betrouwbaar adres om een fijne camper te kopen.

Google review William van Nunen William van Nunen

Jasper is een eerlijke kerel, no nonsens what you see is what you get, Komt zijn afspraken na. Nu bijna drie jaar geleden onze camper gekocht. Geen minuut spijt van gehad. Bedankt kerel.

Google review René Ketelaars René Ketelaars

Open en transparant. Komt zijn belofte na! Aanrader!

Google review Aat Ambachtsheer Aat Ambachtsheer

Eigenaar komt eerlijk over. Mooie campers te koop.

Bekijk alle reviews

Wij werken met de volgende merken:

 

Zoekt u iets speciaals?

Vind je de perfecte camper niet in onze huidige collectie? Geen probleem! Wij gaan graag speciaal voor jou op zoek. Klik hier om ons te laten weten wat voor soort camper je precies zoekt. 

Lees meer >>