Reparatie

Camperlicious biedt naast de verkoop van camperoccasions ook een uitgebreid assortiment professionele reparatie- en onderhoudsdiensten aan voor alle campermerken en -modellen. We hebben jarenlange expertise in het oplossen van elk mogelijk defect of storing. Van elektrische systemen tot aandrijflijnproblemen en lekkages - geen klus is te complex. Met onze technische kennis, wordt uw camper deskundig en snel weer operationeel gebracht.

Voor reparaties en onderhoud van het hoogste niveau en inzet van moderne technische vaardigheden, is Camperlicious Reparaties uw betrouwbare dienstverlener. We zorgen dat uw camper probleemloos en veilig de weg op kan voor avonturen zonder zorgen.

Klantbeoordelingen

Google review Dorenda van Aasseldonk Dorenda van Aasseldonk

De eigenaar Jasper denkt met je mee bij de aankoop en heeft goede service en bij kleine gebreken komt hij alle garantieafspraken perfect na. Een betrouwbaar adres om een fijne camper te kopen.

Google review William van Nunen William van Nunen

Jasper is een eerlijke kerel, no nonsens what you see is what you get, Komt zijn afspraken na. Nu bijna drie jaar geleden onze camper gekocht. Geen minuut spijt van gehad. Bedankt kerel.

Google review René Ketelaars René Ketelaars

Open en transparant. Komt zijn belofte na! Aanrader!

Google review Aat Ambachtsheer Aat Ambachtsheer

Eigenaar komt eerlijk over. Mooie campers te koop.

Bekijk alle reviews

Wij werken met de volgende merken:

 

Zoekt u iets speciaals?

Vind je de perfecte camper niet in onze huidige collectie? Geen probleem! Wij gaan graag speciaal voor jou op zoek. Klik hier om ons te laten weten wat voor soort camper je precies zoekt. 

Lees meer >>