Onderhoud

Bij Camperlicious besteden we veel aandacht aan het regelmatig onderhoud van campers. We begrijpen dat een goed onderhouden camper cruciaal is voor een zorgeloze en veilige roadtrip. Daarom bieden we een breed scala aan onderhoudsservices aan, waaronder:

APK-keuringen: We voeren alle benodigde APK-inspecties uit om ervoor te zorgen dat uw camper voldoet aan de wettelijke veiligheidseisen. Onze technici controleren de remmen, verlichting, uitlaat en andere essentiële onderdelen om eventuele gebreken op te sporen en te verhelpen.

Periodiek onderhoud: Bij Camperlicious adviseren we periodieke onderhoudsservice volgens de richtlijnen van de fabrikant. We verversen olie, filters, remvloeistof en andere vloeistoffen om uw camper in topconditie te houden. Tevens inspecteren we banden, remmen en andere slijtonderdelen.

Seizoensklaar maken: Voor een probleemloze start van het campeerseizoen, kunnen we uw camper volledig seizoensklaar maken. We ontdooien en reinigen het watersysteem, controleren de gasinstallatie, accu's en voeren waar nodig reparaties uit.

Bij Camperlicious werken we volgens de strengste kwaliteitsnormen en gebruiken we uitsluitend originele onderdelen voor maximale veiligheid en betrouwbaarheid. Ons doel is ervoor te zorgen dat uw camper altijd paraat is voor nieuwe avonturen zonder zorgen over pech of defecten onderweg.

Klantbeoordelingen

Google review Dorenda van Aasseldonk Dorenda van Aasseldonk

De eigenaar Jasper denkt met je mee bij de aankoop en heeft goede service en bij kleine gebreken komt hij alle garantieafspraken perfect na. Een betrouwbaar adres om een fijne camper te kopen.

Google review William van Nunen William van Nunen

Jasper is een eerlijke kerel, no nonsens what you see is what you get, Komt zijn afspraken na. Nu bijna drie jaar geleden onze camper gekocht. Geen minuut spijt van gehad. Bedankt kerel.

Google review René Ketelaars René Ketelaars

Open en transparant. Komt zijn belofte na! Aanrader!

Google review Aat Ambachtsheer Aat Ambachtsheer

Eigenaar komt eerlijk over. Mooie campers te koop.

Bekijk alle reviews

Wij werken met de volgende merken:

 

Zoekt u iets speciaals?

Vind je de perfecte camper niet in onze huidige collectie? Geen probleem! Wij gaan graag speciaal voor jou op zoek. Klik hier om ons te laten weten wat voor soort camper je precies zoekt. 

Lees meer >>